#1 2019-03-04 13:24:10

FLU73
Member
Registered: 2018-10-25
Posts: 38

Default Metadata

Hello,

I tried to add the new line below in the file datasources.cf
      <defaultMetadataDatasourceName>Metadata</defaultMetadataDatasourceName>

I was expecting to get by default the "Metadata" csv list when clicking the button below.
Report-Server-default-Metadata-source.png

But I get "DWH-PRD" which the default datasource define with the previous line
      <defaultDatasourceName>DWH-PRD</defaultDatasourceName>

Is there something wrong in the command line or not possible to specify a default metadata datasource ?

Regards,

Offline

#2 2019-03-04 13:32:17

eduardo
Administrator
Registered: 2016-11-01
Posts: 1,011
Website

Re: Default Metadata

Hi FLU73,

where does the "defaultMetadataDatasourceName" property come from ? Did you read that in the documentation/in the forum?

Regards,
Eduardo

Offline

#3 2019-03-04 13:35:43

FLU73
Member
Registered: 2018-10-25
Posts: 38

Re: Default Metadata

Hello, it's not in the documentation, just an hopefull attempt from me ;-)

Offline

#4 2019-03-04 13:36:51

eduardo
Administrator
Registered: 2016-11-01
Posts: 1,011
Website

Re: Default Metadata

Hi FLU73,

this property does not currently exist and is not supported.

Regards,
Eduardo

Offline

Board footer

Powered by FluxBB