#1 2019-04-01 05:26:20

Athira
Member
Registered: 2019-03-22
Posts: 13

Getting build error while Setting up Development with ReportServer

Hi,

I want to configure my eclipse(Version: Oxygen.1a Release (4.7.1a)) to report server. I followed the instructions  as mentioned in documentation. But when I try to create project in eclipse i am getting below issue. I have configured the eclipse with  GWT 2.7.0 and 2.8. but still I am getting same  issue.

Errors occurred during the build.
Errors running builder 'GWT Project Validator' on project 'ReportServer'.
org.eclipse.jdt.internal.core.JavaProject.computePackageFragmentRoots([Lorg/eclipse/jdt/core/IClasspathEntry;ZLjava/util/Map;)[Lorg/eclipse/jdt/core/IPackageFragmentRoot;


Thanks
Athira.

Last edited by Athira (2019-04-01 05:26:54)

Offline

#2 2019-04-01 13:37:08

palacio
Member
Registered: 2018-06-27
Posts: 43

Re: Getting build error while Setting up Development with ReportServer

Hi Athira,

I'm not a expert with eclipse.
But for myself I tested many version of eclipse but nothing work for me. I work with Mars version,I thing that you need it. You can download it here.

Regards,
El Palacio

Offline

#3 2019-04-16 10:41:18

eduardo
Administrator
Registered: 2016-11-01
Posts: 1,079
Website

Re: Getting build error while Setting up Development with ReportServer

Hi Athira,

please note that we raised ticket RS-3049 for this. We will update here when we have more information.

Regards,
Eduardo

Offline

Board footer

Powered by FluxBB